Room နှင့် ရလဒ် စီမံနည်း
Room နှင့် ရလဒ်စီမံရန် အဆင့် ၈ ဆင့်။
ဤစာမျက်နှာတွင်
မစတင်မီ ပြင်ဆင်ရန်
- မိမိဖန်တီးထားသော ပွဲကို ဖွင့်ပါ။
- Room ID၊ Password နှင့် ပွဲရလဒ်များကို ပြင်ဆင်ပါ။
ပွဲချိန် သတ်မှတ် / ပြောင်းပါ#
Details > Times မှာ အချိန်ဖြည့်ပြီး Set start time ဒါမှမဟုတ် Save times ကို နှိပ်ပါ။
နမူနာပုံ- 1အချိန်အသစ်
- 2ပြောင်းထားသည်ကို သိမ်းရန်
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
Room ID နှင့် Password ပို့ပါ#
စာရင်းပိတ်ပြီး ပွဲချိန်သတ်မှတ်ပြီးမှ Set ID & password ကို နှိပ်ပါ။ ID နဲ့ Password ဖြည့်ပြီး Send to registered ကို နှိပ်ပါ။
နမူနာပုံ- 1Group
- 2Send to registered
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
Room ပြန်စစ်ပါ#
Group၊ Map နှင့် အချိန်ကို စစ်ပါ။ Room ပြောင်းလျှင် ID နှင့် Password ပြန်ပြင်ပါ။
နမူနာပုံ- 1Room ID
- 2Password
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
ရလဒ် ဖြည့်ပါ#
Match ရွေးပြီး Team၊ Place နှင့် Kills ဖြည့်ပါ။ ပုံမှဖတ်ရန် Add photo > Read results ကို သုံးပါ။
နမူနာပုံ- 1Place
- 2Kills
- 3Read results
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
ရလဒ် သိမ်းပါ#
Map အစဉ်လိုက် Save လုပ်ပါ။ နောက်ဆုံး Map တွင် အမှတ်စစ်ပြီး Save and finish stage ကို နှိပ်ပါ။
နမူနာပုံ- 1နောက်ဆုံး Map: Save and finish stage
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
ဆုရအသင်း အတည်ပြုပါ#
အသင်း၊ အဆင့်နဲ့ Cash / Free entry ဆုတွေကို စစ်ပြီးမှ Pay and finish ကို နှိပ်ပါ။ မှားရင် Close နဲ့ ပြန်ပြင်ပါ။
နမူနာပုံ- 1ဆုရမည့် အသင်း
- 2စစ်ပြီးမှ Pay and finish ကို နှိပ်ပါ
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
Scoreboard ကြည့်ပါ#
Scoreboard နှင့် Stage အခြေအနေကို ပြန်စစ်ပါ။
နမူနာပုံ- 1Scoreboard
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
မကစားရသေးတဲ့ပွဲကို ဖျက်ချင်ရင်#
Cancel scrim ကို နှိပ်၊ အကြောင်းရင်းဖြည့်ပြီး အတည်ပြုပါ။ ပြန်အမ်းမယ့် ဝင်ကြေးပမာဏကို အရင်စစ်ပါ။
နမူနာပုံ- 1ပွဲဖျက်ရသည့် အကြောင်းရင်း
- 2စစ်ပြီးမှ အတည်ပြုပါ
ပုံပါအကောင့်နှင့် ငွေပမာဏများသည် နမူနာသာဖြစ်သည်။
မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းများ
Read results မှားလျှင်ရော။
Team၊ Place နှင့် Kills ကို ပြန်ပြင်ပါ။ မသေချာလျှင် မသိမ်းပါနှင့်။
Set ID & password မပေါ်လျှင်ရော။
ပွဲဖန်တီးသူအကောင့်နှင့် စာရင်းပိတ်ချိန်ကို စစ်ပါ။
လူပြည့်ပြီ၊ Room ပေးမရသေးရင်ရော။
Details > Times မှာ Group နဲ့ Stage အားလုံးရဲ့ အချိန်ဖြည့်ပြီး Set start time ကို အရင်နှိပ်ပါ။
ပွဲချိန်ပြောင်းရင် Cancel အချိန်လည်း ပြောင်းလား။
ပြောင်းပါတယ်။ အချိန်အသစ်ကနေ ၂၄ နာရီ ပြန်တွက်မယ်။ Cancel ဖြစ်ပြီးသားပွဲကိုတော့ ပြန်ဖွင့်လို့မရပါ။
အကူအညီ လိုပါသလား။
Contact မှ ဆက်သွယ်ပါ။ Password မပေးပါနှင့်။
THE FREE